FDVjevka.si

Forum študentov in študentk FDV

Primanjkljaj luštnih fantov/deklet na fdv(?)

Se zaljubiti, ljubiti in se imeti lepo!

Primanjkljaj luštnih fantov/deklet na fdv(?)

Postby URYman » Sat 19 Jan, 2008 2:23 pm

torej?

*dodano:
za morebitne jeznorite, nadrkane in ostale s preveč časa: tale tema je nadaljevanje debat iz teme "videl(a) sem te" in naslov je tak, ki najbolj ustreza tistim debatam. sam se drugače ne bi spravil odpirat take teme, to sem naredil zavoljo "preglednosti" prej omenjene. samo napišem, ker vidim, da gre nekaterim v nos.
keep stored in a dark place away from children
contains tetrahydrocannabinol - not to be used by persons under the age of 18
URYman
Upravitelj razpravne deske

Spol: Moški
Letnik: Tretji
Program: Komunikologija - medijske in komunikacijske študije

Re: Primanjkljaj luštnih fantov/deklet na fdv(?)

Postby mallinca » Sat 19 Jan, 2008 2:31 pm

hehe, saga se nadaljuje:)

torej tisti k so si prejsne poste mal preuc k srcu jemali: ce sm rekla da pac meni ni noben vsec, to se ne pomeni da so vsi grdi...vsake oci majo pac svojga malarja... :ok:
it was a great party last night, I'm sorry you couldn't come....your boyfriend did....TWICE!
mallinca

Spol: Ženski
Letnik: Četrti
Program: Komunikologija - tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi

Postby XXXXXX » Sat 19 Jan, 2008 2:38 pm

Itak :smt046

Se je zavoljo tega dejstva precej lažje koncentirat na predavanja, ker ni motečih faktorjev :smt109
...Our culture has become complacent, and has no desire take back, take back our empire, and the ethical slaughter of
truth needs to be retired...
XXXXXX

Program: Družboslovna informatika - univerzitetni

Postby mallinca » Sat 19 Jan, 2008 2:48 pm

sreca v nesreci:)
it was a great party last night, I'm sorry you couldn't come....your boyfriend did....TWICE!
mallinca

Program: Komunikologija - tržno komuniciranje in odnosi z javnostmi

Postby Mihajlo » Sat 19 Jan, 2008 4:02 pm

Nam ženske kar motijo koncentracijo, vsaj meni. Tok dobrih na kupu nisem že dolg nikjer vidu.

Evo, jaz vsaj priznam.

Mogoče mam pa švoh standarde, kdo bi vedu. :D
Otium sine litteris mors est et hominis vivi sepultura. (Seneka)
Mihajlo
Pomočnik upravitelja

Program: Mednarodni odnosi

Postby Mtei » Sat 19 Jan, 2008 4:10 pm

men se zdi pa ženska populacija(pod uplivom statistike hehe), če sklepam na ožjem vzorcu komunikologinj, dost všečna :D there's plenty of lovely ladies in our "hram modrosti" :)
Last edited by Mtei on Sat 19 Jan, 2008 4:12 pm, edited 1 time in total.
Mtei

Postby Mtei » Sat 19 Jan, 2008 4:10 pm

Mihajlo wrote:Mogoče mam pa švoh standarde, kdo bi vedu. :D

nimaš nimaš ;)
Mtei

Postby Svantevit » Sat 19 Jan, 2008 4:49 pm

URYman wrote:torej?
Bi se kar strinjal z naslovom.

Moje skromno mnenje (zato prosim brez izpadov in slabe volje) je, da je dandanes trend iskanja "luštnosti" in "simpatičnosti", "privlačnosti" itd. v popularnosti in aktualnih modnih smernicah. Moška populacija FDV je (v primerjavi z nekaterimi drugimi fakultetami) še vedno v večini normalna, povprečna in alternativnejša od smernic, ki jih narekuje globalizacija, in je za žensko populacijo nezanimiva, medtem ko pa prav moške te smernice izredno privlačijo. Posledica tega je, da je 90% študentov naravnost navdušenih nad študentkami in 90% študentk naravnost razočaranih nad študenti.

Moje skromno mnenje je tudi, da se ženska lepota, simpatičnost, očarljivost itd. NE bi smela skrivati pod tono ličil in oblekami. Ravno zato sem do sedaj ta "primanjkljaj" (v naslovu) po enem letu nadomestil z lastnimi sošolkami, ki jih je bilo potrebno gledati tri tedne vsakodnevno brez ličil v uniformah. Šele po tem spoznaš človeka v pravi luči in opaziš njegove dejanske atribute, ne pa nek umetni obraz in stil/karakter kopiran od ostalih.
Xi utu Siovonicu s trumusiatii donom. Bug oša so višad!
Svantevit
Študent tutor

Program: Politologija - obramboslovje

Postby Mihajlo » Sat 19 Jan, 2008 4:51 pm

Svantevit wrote:
URYman wrote:torej?
Moška populacija FDV je (v primerjavi z nekaterimi drugimi fakultetami) še vedno v večini normalna, povprečna in alternativnejša od smernic, ki jih narekuje globalizacija, in je za žensko populacijo nezanimiva, medtem ko pa prav moške te smernice izredno privlačijo. Posledica tega je, da je 90% študentov naravnost navdušenih nad študentkami in 90% študentk naravnost razočaranih nad študenti.

Tle se pa strinjam. Mene osebno blazno privlači če ne rabim gledat teh babjih klonov, ki so povsod... na FDV je vseeno za odtenek bolj pisano, in to je zmaga.

Njim pa očitno to pri nas ne odgovarja najbolj.
Otium sine litteris mors est et hominis vivi sepultura. (Seneka)
Mihajlo
Pomočnik upravitelja

Postby Innuendo » Sat 19 Jan, 2008 5:40 pm

odgovor na vprašanje:

ne. že eden je dovolj za posplošitev na celotno populacijo :D
...
Innuendo
Pomočnik upravitelja

Program: Novinarstvo

Postby nofear2009 » Sat 19 Jan, 2008 6:20 pm

Tudi jaz se strinjam, da je izbira zelo bogata. :D
nofear2009

Letnik: Drugi

Postby QIQI » Sat 19 Jan, 2008 6:49 pm

začaran krog je to. vsako minuto okrog tebe prileti kakšen prijeten čmrlj z mikavnim zadkom, zato je logično, da je vsak povprečen fdvjevc neprestano slinast. Ker pa slinček ni glih zaželjen modni dodatek, vsaj po trenutnih smernicah ne, je pa logično, da majo naša dekleta problem z izbiranjem idealnega partnerja iz klopi predavalnic. Sploh ker se mnoge pretvarjajo, da so takooo "hard-to-get" (ah kje, med 1500 tipi, ki sem jih videla v dveh letih študiranja na faksu, nisem vidla niti enga lušnega, a-a, hihi, kok sem zdej več vredna na tržišču). :p

Mogoče bi moral narest, kot manjšina, "društvo nedostopnih fdvjevcev". :samurai: Treba se je upret tej neenakopravni delitvi glede na spole! Saj vendar nismo blago, da bi nas ocenjevale le po zunanjem videzu!

:D

@degenerik: klanjam se za post še iz prejšnjega topica. :lol:
QIQI
Upravitelj razpravne deske

Letnik: Tretji

Postby CandyFlossSwirl » Sat 19 Jan, 2008 10:39 pm

ne vem no..pa sej niso tolk slabi fantje na fdvju. Maš tud neki izbire, maš gune ta zanimive, nekam skrivnostne, pol tiste, k se jim jasno vidi, da so šaljivci..maš pa pol tud par pozerčkov, k zihr porabjo zjutrej glih tolk časa za ogledalom, kokr pa kkšna povprečna ženska. Moški mora met mal brade, da se vid da je moški, pa skuštrane lase, da se vid, da ma pomembnejše stvari v glav, kokr pa kok bo gela dal na glavo, kaj obleku..bla bla bla. (seveda vse v mejah normale - da ne zgleda pol k klošar:)
CandyFlossSwirl

Letnik: Prvi

Postby Sejtan » Sun 20 Jan, 2008 10:39 am

hm...ne vem. Žensk kr neki hudih, sam takih je povsod dost. Huda ampak plehka. Jebeš to :samurai: Da bi blo pa kj takih, da bi človk reku "wow ti si pa tko...lepa, ne sam lušna" in dodal "tiiiii boš moja" to pa že bl težka :D Sicer se najdejo tut normalne in hudo lepe ampak to je že izjema žal. Ne vem a se lepota in normalnost izključujeta? No ampak ne obupujem! :smt109
"If nothing else works, a total pig-headed unwillingness to look facts in the face will see us through."
Sejtan

Letnik: Drugi
Program: Evropske študije - družboslovni vidiki

Postby degenerik » Sun 20 Jan, 2008 12:24 pm

Jest pa niti ne bi bil tolk pesimističen. Okej, že res da je občasno srečujem tak šodr, da se dejansko niti ne želim predstavit, kaj šele da bi se kej dodatno zapletal, ampak povprečje nasploh ni slabo. Je pa res da mi je z leti (ja star sem, čeprav se na trenutke vedem letom povsem neprimerno) "lepota" vse manj pomembna, generične lutke mi gredo vedno bolj na kurac. Kljub temu pa obstajajo ženske, ki se zavedajo svojih dobrih lastnosti in jih znajo poudariti, imajo vsaj eno glavno preokupacijo s katero se ukvarjajo. Take bejbe so mi všeč, zato ne rabi biti top model da me odpelje v glavi. Všeč so mi tudi bejbe, ki rade fukajo in lastne principe uveljavljajo na sebi, ne na meni. Tako preprosto je to. In na FDV-ju se jih najde kar ene par, ki bi padle v tale okvir.
You see Larry?! You see?! This is what happens when you fuck a stranger in the ass!
degenerik

Program: Politologija - analiza politik in javna uprava

Next

Return to Ljubezen in spolnost