lani so ble to cele romance tuki 
hm...pa ni bolše vseeno sam njemu povedat ko pa vsem ki to berejo? 

SSSSSSSSSSSEEEEELLLLLMMMMAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
pomoje si lahko tu najbolje pomaga vsak sam! jaz že ne bom povedala, kdo mi je všeč, oh holy lol ...

Innuendo wrote::zhn:pomoje si lahko tu najbolje pomaga vsak sam! jaz že ne bom povedala, kdo mi je všeč, oh holy lol ...
![]()
sicer bi pa v to temo lahko postali kaj o brucih in bruckah, u bo še zanimivo oktobra

tbooze wrote:
Glede prihajajočih:
Seveda prihaja sveže meso in čez nekaj časa boste lahko vsi skupaj ugotavljali, kateri letnik je boljši malo boljši in najboljši, ampak kolikor jaz gledam na našem faksu, pa tudi že prej v srednji šoli so bili vsako leto manj pogumnejši, bolj suhi, in seveda bolj skodrani;)![]()

Innuendo wrote:tbooze wrote:
Glede prihajajočih:
Seveda prihaja sveže meso in čez nekaj časa boste lahko vsi skupaj ugotavljali, kateri letnik je boljši malo boljši in najboljši, ampak kolikor jaz gledam na našem faksu, pa tudi že prej v srednji šoli so bili vsako leto manj pogumnejši, bolj suhi, in seveda bolj skodrani;)![]()
... bolj otožni, bolj v badu, bolj zaprti vase. ni dobro! blondinke v pomoč![]()
sicer pa ugotavljam, da sicer že gledamo nove ljudi, a se venomer vračamo k starim simpatijam
ali še bolj zaprli
, če so to takšni ljujdje kot si jih opisovala, bi pomoje vse skupaj kap zadela 
tbooze wrote:hm kako bi pa odreagirali ti ljudje ko pred njih stopi atraktivna blodninka, misliš da bi se odprliali še bolj zaprli
, če so to takšni ljujdje kot si jih opisovala, bi pomoje vse skupaj kap zadela
kera blondinka je še pa bila atraktivna? barva zbledi, osebnost ostane! sicer pa glede tistih ljudi, take imamo najraje
z njimi ni težav ... privoščim jim, da bi se nekje našla rešitev za take
bova tam nadaljevala temo. tu je to off-topic!

Return to Ljubezen in spolnost
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest