Vem, da je velik pack in pujsev kle..

Česa ti primanjkuje za udejanjenje? Politične volje ali politične moči?mifa wrote:jst bom rekla sam to:
you not wanna know
drgač pa dirty dirty in še enkrat dirty...
ampak še vedno zaenkrat SAMO fantazije

mifa wrote:you not wanna know

evo vam fantazije..Ravno to pomeni, da nimaš dovolj politične moči - da bi prepričala partnerja namreč.mifa wrote:Bolj kot to mi primankuje primernih političnih kandidatov. Volje in moči je več kot dovolj.
Tega pa nikoli nisem razumel. Zakaj bi se sploh obremenjeval, če te kdo zaloti. Saj seksaš zase in ne za druge. Ali pač?cukercek wrote:mi je pa všeč ideja o sexu na javnem mestu, nekje , kjer te lahko vsak čas nekdo zaloti,
zato je pa tud vzburjenje tok večje..evo vam fantazije..

Enkrat je bila oddaja po televiziji in takrat so izrecno izpostavili, da je spolno občevanje na javnem mestu kaznivo le v primeru prijave - torej da nekoga motiš s tem. Lahko bi te torej opazilo deset ljudi, pa če jih zadeva ne bi zmotila, tvoje početje tudi kaznivo ne bi bilo. Ampak to je bilo kako leto nazaj, lahko da se je zakon spremenil.stillborn wrote:Če se ne motm, obstajajo kar znatne kazni za seks na javnem mestu. Mogoče gre pač enim za filing, da počnejo neki prepovedanga. Vrjetn, ko kapne kakšna kazen za 500, 600 evrov, mal drgač gledaš na stvar. Čeprov mene to še ni odvrnil, ko je bla priložnost

Return to Ljubezen in spolnost
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest